image
Koop lokaal. Spaar lokaal. Geniet met voordeel.

N!SO Spaarkaart

Een klantenkaart beloont loyaliteit stimuleert de lokale economie en bouwt een hechte band op tussen winkels en de inwoners van Sint-Oedenrode.

Waarom een spaarsysteem?

Sint-Oedenrode is een prachtig dorp. We willen heel graag dat dit zo blijft. Sterker nog: wat ons betreft mag het nog mooier worden. Dat kan alleen als inwoners loyaal zijn en blijven. Als ze blijven winkelen in ons dorp. Als ze blijven genieten van de gezellige horeca. Om dit te belonen hebben ondernemers van Sint-Oedenrode een spaarsysteem bedacht: als je lokaal koopt, word je beloond. Dit door middel van spaarpunten. Van iedere euro spaar je € 0,01. Als je het jaarrond winkelt en geniet in Rooi, dan kan dat saldo flink oplopen. Van dat saldo kun je dan weer extra genieten. Als dank voor jouw investering in ons bijzondere dorp!

Waar kan ik sparen en punten inleveren?

Winkels

Apotheek Markt
Bakkerij Bekkers
Tuincentrum Brekelmans
Van Brunschot Tweewielers
Caprice damesmode
Dames- en Herenkapsalon Marian
Schoonheidssalon Eindeloos
Gerits Mannenmode
Huiskens Optiek & Horen
Joyce groente&fruit

Moonen optiek
Mr. Barber herenkappers
Goudsmid Opaal
Pari Body Fashion
Roxs Electro World
StapperZ & KiddooZ
Studio Bloem bloemisterij
Switch Fashion & Lifestyle
You! Fashion for Women
Liefs Leentje

Horeca

Any Time Snack&Dine De Beurs
Cadeau van Braveau
De Beleving restaurant
De Helden van Kien restaurant
De Vriendschap
Oud Rooij

Diversen

DeMooiRooiKrant
‘t Roois Gasthuisje

image
Veelgestelde vragen
Kan ik via een app sparen?

Jazeker, je kunt de spaarkaart digitaliseren in de Natuurlijk! Sint-Oedenrode app.
Google Play
App Store

Hoe werkt het systeem precies?

Bij het afrekenen wordt je pas gescand. Het nieuwe saldo staat direct op je kaart (of in je app). Het tegoed is steeds 1% van je aankopen.

Wie doen er allemaal mee?

Een groot aantal ondernemers is reeds aangesloten op dit systeem. Kijk hierboven voor de complete lijst met ondernemers.

Hoe kan ik een spaarkaart aanvragen?

Je kunt een spaarkaart direct op deze pagina aanvragen. Het is ook mogelijk om je kaart te digitaliseren in de NSO-app. Download deze app hier:
Google Play
App Store

Zijn er kosten aan verbonden als ik wil sparen?

De kaart is gratis en je spaart gratis punten door lokaal te winkelen en/of te genieten van de horeca in Sint-Oedenrode.

Ik ben mijn pas kwijt. Wat moet ik doen

Ga naar het servicepunt: You! fashin for women, Kofferen 4, 5492 BN Sint-Oedenrode en ontvang direct een nieuwe kaart. Het oude saldo wordt overgezet naar de nieuwe spaarkaart. Of stuur een mailtje naar spaarkaart@natuurlijksintoedenrode.nl

Ik wil een cadeaukaart kopen. Hoe werkt dat?

Je koopt een cadeaukaart met een door jou gewenst saldo bij één van deze winkels/horecazaken. Deze kaart wordt in een mooie cadeauverpakking gestopt en je kunt ‘m direct weggeven. De ontvanger kan vervolgens gaan shoppen. Dat kan bij bovenstaande zaken. Uitgeven kan ook in gedeelten. Dus bijvoorbeeld bij een saldo van 20 euro: 10 euro bij zaak X en 10 euro bij zaak Y.

Spaarkaart aanvragen:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactpersoon
Spaarkaart ophalen of verzenden?
Ophalen kan bij het servicepunt op Kofferen 4. You! Fashion for women. Kiest u voor ophalen? Dan krijgt u 100 spaarpunten cadeau!