Hoi ik ben Rodi!

Rodi

Hallo, ik ben Rhoderick van Oedt, in de volksmond word ik ook wel Rodi genoemd. Ik woon al heel erg lang in Sint-Oedenrode. Vroeger werkte ik op het kasteel Henkenshage als hulp van de hertog. In die tijd heb ik veel geleerd over de historie van Sint-Oedenrode. Ik ben erg trots op ons mooie dorp en laat dat graag aan iedereen merken. Als er iets te beleven valt in het dorp dan ben ik er erg graag bij. Soms neem ik ook mijn paard en huifkar mee. In die huifkar slaap ik ’s nachts en trek in rond door het dorp.

Ik ben graag onder de mensen en durf wel te zeggen dat ik een echte levensgenieter ben. Ik hou van lekker eten en drinken, van alle soorten muziek en ook dansen vind ik erg leuk. Twee keer in de week ga ik hardlopen langs het riviertje de Dommel en door de bossen in Rooi. In de Rooise natuur kom ik altijd helemaal tot rust, lekker even uitwaaien tussen de weilanden en populieren.

Inmiddels word ik gezien als de mascotte van Sint-Oedenrode, Olland, Boskant en Nijnsel. Ik vind het erg leuk om Rooi te promoten bij dorpenaren maar ook om mensen van buiten Rooi naar ons mooie dorp te trekken. 

Mocht je het leuk vinden als ik een evenement kom helpen promoten neem dan contact met mij op want ik kom heel graag langs. Ook is er leuk promotiemateriaal van mij beschikbaar zoals kleurplaten en ansichtkaarten dat je via deze site kunt bestellen.

Hopelijk zie ik je snel,

Groetjes,
Rodi

Rodi promotiemateriaal

Wil je graag Sint-Oedenrode promoten? Of gewoon een leuk aandenken hebben van Rodi? Wij hebben hartstikke leuke Rodi-promotiematerialen in huis. Hieronder vind je een overzicht van Rodi items.

Ansichtkaarten

Deze ansichtkaarten zijn te koop voor € 0,25 per stuk.


Je kunt dit bestellen door een mailtje te sturen naar rodi@natuurlijksintoedenrode.nl

Rodi Ansichtkaarten N!SO

Rodi op je evenement

Vind je het leuk als Rodi een bezoekje brengt aan jouw evenement? Dat kan ook! Wil je bijvoorbeeld dat Rodi een prijs uitreikt, iets opent of gewoon high fives komt geven? Dan kun je Rodi voor een kleine vergoeding inhuren. 

Je kunt Rodi huren met acteur (in het pak) of zelf in het pak gaan. Afhankelijk hiervan geldt een andere prijs.

Rodi met acteur: € 50,-
Rodi pak huur: € 25,-

Natuurlijk verwachten we wel dat je zuinig omgaat met het pak (en de acteur).

Even aandacht voor een paar puntjes:

  • Rodi praat niet.
  • Rodi is vrolijk, hij zwaait graag, geeft high fives of een “box” maar doet geen vreemde dingen.
  • Rodi kan ongeveer een half uur in het pak voordat het te heet wordt.
  • Onder bepaalde voorwaarden kan het pak van Rodi verhuurd worden.
     

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: rodi@natuurlijksintoedenrode.nl

‘Waar een klein dorp groot in kan zijn,
is dat we veel, heel veel organiseren.’