Spaarkaart ondernemers

De spaarkaart is een prachtig middel om als ondernemers samen te werken aan een sterke en levendige gemeenschap. Check onderstaande video’s van ondernemers die al meedoen of download hier de brochure.

Deze ondernemers doen al mee!

Winkels

Apotheek Markt
Bekkers bakkerij
Tuincentrum Brekelmans
Van Brunschot Tweewielers
Caprice damesmode
Dames- en Herenkapsalon Marian
Schoonheidssalon Eindeloos
Gerits Mannenmode
Huiskens Optiek & Horen
Joyce groente & fruit
Kapsalon Stylish
Moonen optiek
Mr. Barber herenkappers
Goudsmid Opaal
Pari Body Fashion
Roxs Electro World
StapperZ & KiddooZ
Studio Bloem bloemisterij
Switch Fashion & Lifestyle
You! Fashion for Women
Liefs Leentje

Horeca

Any Time Snack&Dine De Beurs
Cadeau van Braveau
De Beleving restaurant
De Helden van Kien restaurant
De Vriendschap
Oud Rooij

Diversen

DeMooiRooiKrant
't Roois Gasthuisje


Hoe werkt het systeem?

Download hier de instructies, PDF met duidelijke instructies & hulplijn.

Veelgestelde vragen

Samen maken we ons sterk voor een leefbaar Sint-Oedenrode. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de lokale economie sterk blijft. Vandaag, morgen en overmorgen.

Het spaarsysteem is een middel om inwoners van Sint-Oedenrode extra te stimuleren om lokaal te kopen. Hoe meer deelnemers, hoe interessanter het is voor consumenten om deel te nemen. Het is dus van groot belang dat je als ondernemer deelneemt. Alleen dan kan dit middel succesvol zijn. Als dit middel succesvol is, dan zorgt het voor een extra koopkrachtbinding en daarmee versterking van de lokale economie.

Daarnaast is het zo dat de lokale cadeaukaart gekoppeld is aan dit systeem. Je kunt enkel deelnemen aan de cadeaukaart als je deelnemer bent van de spaarkaart. Dit is extra interessant omdat vanuit de gemeente in Meierijstad per jaar zo’n 1000 mantelzorgers een lokale cadeaubon ontvangen.

Het is allereerst belangrijk dat je zichtbaar maakt in je winkel/bedrijf dat consumenten bij jou kunnen sparen/ punten in kunnen leveren. Aan de hand van speciale acties met de spaarpunten kun je klanten extra verleiden bij jou punten in te leveren.

Deelname kost € 150,- per jaar. Daarvoor krijg je de beschikking over een nieuwe tablet, instore materiaal, kaarten en verpakkingsmateriaal, vermelding in één van de vele promotie-artikelen op kanalen van Natuurlijk Sint-Oedenrode en in lokale en regionale de media. Ook komen we bij je langs voor een 1-op-1 instructie. Daarnaast ben je met dit bedrag meteen ook lid van Rooi2000 (veel voordeel met Jaarmarkt en Winterbraderie).

Met een spaarkaart kun je sparen én betalen. Met een cadeaukaart kun je alleen betalen.
Betalen kan ook in gedeelten. Let op: het is niet mogelijk om bijvoorbeeld enkel deel te nemen aan ‘cadeaukaarten’. Als deelnemende ondernemer kun je enkel meedoen met beiden.

Punten uitgeven of punten verzilveren kost slechts enkele seconden. Het op naam zetten van een spaarkaart kost ’n paar minuten, maar dit kan de gebruiker zelf online regelen.

Elke maand vindt een verrekening van de door jou uitgegeven spaarpunten (of de door jou verkochte cadeaubonnen) met de bij jou ingewisselde punten plaats. Deze verrekening betreft een automatische incasso en is volledig geautomatiseerd.

Kijk hierboven voor een up-to-date overzicht van alle deelnemers.

Nee, dat kan niet. Alle leden van Rooi2000 kunnen meedoen met het systeem. Het systeem is dan ook eigendom van de leden.

Jazeker. Consumenten kunnen via deze link een spaarkaart aanvragen.

Indien klanten met hun spaar- of cadeaukaart bij jou hun punten inleveren en daarmee bij jou iets kopen, wordt van deze omzet 5% ingehouden. Hiermee houden we het systeem en het bijbehorend onderhoud en innovaties in stand.

Heb je vragen?

Laat het ons weten via spaarkaart@natuurlijksintoedenrode.nl

‘Waar een klein dorp groot in kan zijn,
is dat we veel, heel veel organiseren.’