Visie en Missie

De plannen van N!SO zijn groot; onze ambitie zo niet nog groter. In Rooi en haar kerkdorpen is er altijd wel wat te beleven. Er wordt veel ondernomen: van grote tot kleine initiatieven. Deze komen alleen niet zomaar uit de lucht vallen. Bloed, zweet en tranen en heul veel man- en vrouwkracht komt hierbij kijken. N!SO wil deze initiatieven ondersteunen door een denktank te zijn en partijen met elkaar te verbinden. Dit allemaal om de leefbaarheid in Rooi te bevorderen. Wij willen een regisseur zijn voor alle evenementen in de dorpen, zodat evenementen beter op elkaar zijn afgestemd. Maar ook dé gesprekspartner voor de gemeente Meierijstad over onder meer wat er leeft in Rooi. Tot slot zoeken wij ook juist de verbinding en de samenwerking op tussen diverse partijen. Alleen samen kunnen wij het namelijk rooien! 

Klom Sint-Oedenrode

Missie Natuurlijk! Sint-Oedenrode

Het uitdragen, ontwikkelen, verbinden en realiseren van de missie van ons prachtige groene verwendorp: Sint-Oedenrode, waar iedereen verrassend groots kan genieten, in een groene, historische en bourgondische kern. Dat doen we door te verbinden, samen te werken en door gastvrij te zijn.

Visie 2025

Sint-Oedenrode is in 2025 (of zoveel eerder als mogelijk) hét toeristisch, bourgondisch, groen en recreatief hart van Brabant en dus van Meierijstad waar inwoners en bezoekers altijd verrassend groots genieten. Wil je meer weten over de visie van N!SO? Neem dan contact met ons op via: info@natuurlijksintoedenrode.nl.

Klaprozen

‘Waar een klein dorp groot in kan zijn,
is dat we veel, heel veel organiseren.’