Even voorstellen...

Wij zijn Stichting Natuurlijk! Sint-Oedenrode (N!SO). Wij zijn ontstaan vanuit de wens om in Sint-Oedenrode en haar kerkdorpen Olland, Nijnsel en Boskant één aanspreekpunt te creëren voor alle organisaties en initiatieven. Hiermee kunnen zij ook op een slimme manier met elkaar verbonden worden. In allerlei opzichten: het buitengebied met het centrum, de Rooise gemeenschap met de gemeente, Rooise ondernemers met inwoners, jong met oud, gasten met bewoners, kortom: mensen met elkaar. 

Gezichten achter N!SO

Onze organisatie wordt momenteel geherstructureerd. Wij zijn druk bezig om de juiste mensen op de juiste plaatst te krijgen! 

Sietske Hubens-van de Loo

Sietske Hubens-van de Loo

Bestuurslid N!SO, voorzitter

“Sint-Oedenrode is een prachtig groen, bourgondisch dorp met zeer gastvrije inwoners. Je voelt je hier direct thuis. Daarom wil ik me inzetten om Rooi op de kaart te laten staan en zich verder kan ontwikkelen. In Rooi zijn veel goede ideeën en initiatieven. Het is zonde om daar niets mee te doen. Door te bundelen en samen te werken, kunnen mooie dingen ontstaan.

Wat ik wil bijdragen is ervoor te zorgen dat we elkaar in Rooi weer weten te vinden en elkaar opzoeken om krachten te bundelen met een positieve blik. Gebruik maken van elkaars kennis en ervaring; alleen dan zijn we sterk.”

Contact opnemen met Sietske Hubens-van de Loo? Mail naar sietske@natuurlijksintoedenrode.nl

Bart Greijmans

Bart Greijmans

Bestuurslid N!SO, financiën

“Wat ik misschien wel het meest bijzondere vind, is dat waar ik ook kom in Brabant en vertel dat ik uit Sint-Oedenrode kom, vrijwel iedereen zegt: ‘Ooh, Rooi, ja dat kennen we wel!’ Van die bekendheid moeten we gebruikmaken. Om Rooi als bourgondisch hart op de Brabantse kaart te zetten/houden, moeten we meer doen met onze parels. Met de invulling van een nieuw centrum moet er juist aandacht zijn om onze prachtige panden nog meer uit te lichten. We moeten onze nek durven uit te steken om iets unieks te maken van ons centrum. Als trotse Rooienaar en bestuurslid van N!SO hoop ik Rooi iets terug te geven. Niet alleen praten over Rooi, maar actief meedenken en aanpakken. Met als doel dat we over een paar jaar niet meer praten over de leegstand in ons centrum, maar vooral over hoe het bruist!”
 

Contact opnemen met Bart Greijmans? Mail naar bart@natuurlijksintoedenrode.nl

‘Waar een klein dorp groot in kan zijn,
is dat we veel, heel veel organiseren.’