Het bestuur van N!SO: Bart Greijmans stelt zich voor

Ingediend door communicatie op di, 04/13/2021 - 12:02

De organisatie Natuurlijk! Sint-Oedenrode is druk bezig geweest met het formeren van een nieuw bestuur. De eerste namen zijn bekend en die stellen we deze weken aan u voor. Dit keer komt Bart Greijmans aan de beurt. Hij heeft de belangrijke post van penningmeester op hem genomen. De meeste mensen kennen hem van zijn werk bij Makelaardij van de Laar.

Bart Sint-Oedenrode betekent voor mij…
“Thuis. Het is dé plek waar ik niet alleen geboren en opgegroeid ben, maar ook de plek waar ik werk, me vermaak en ons dochtertje graag op zie groeien. Sint-Oedenrode heeft alles wat ik in een dorp zoek: een historisch en gezellig centrum met horecagelegenheden waar menig dorp of stad jaloers op is, een prachtig buitengebied en een heel gaaf streekpark De Kienehoef!”

Mijn ambitie met N!SO.
“Sint-Oedenrode heeft al enorm veel ambassadeurs, maar het zou heel gaaf zijn als we ook steeds meer mensen van ver buiten Sint-Oedenrode fan kunnen gaan maken en dat we een manier vinden om het zichtbaar te maken. Omdat we graag groot denken, moeten we in december kunnen schaatsen op de vetste ijsbaan van Nederland.”

Deze persoon uit Rooi zou ik graag spreken en waarom.
“Hele goede vraag. Ik ga dan toch voor een oud teamgenoot en huidig wethouder van o.a. Volkshuisvesting: Rik Compagne. Zowel vanuit mijn beroep als makelaar, maar ook i.v.m. de leefbaarheid in Sint-Oedenrode ben ik benieuwd naar zijn visie op bepaalde zaken. Dus Rik, de koffie staat klaar!”

‘Waar een klein dorp groot in kan zijn,
is dat we veel, heel veel organiseren.’