Het bestuur van N!SO: José Munster

Ingediend door communicatie op wo, 03/31/2021 - 15:24

De organisatie Natuurlijk! Sint-Oedenrode is druk bezig geweest met het formeren van een nieuw bestuur. De eerste namen zijn bekend en die gaan we deze weken aan u voorstellen. In de tweede ronde komt José Munster aan de beurt. De meeste mensen kennen haar van DeMooiRooiKrant. Zij zal zich gaan bezig houden met vrijwilligers en verenigingen.

JoseSint-Oedenrode betekent voor mij…
Een dorp om trots op te zijn! Zeven jaar geleden ben ik voor mijn werk bij DeMooiRooikrant (voor Rooienaren, door Rooienaren) naar Sint-Oedenrode verhuisd en in een warm bad terechtgekomen. Meteen vond ik een fantastische plek om te wonen, midden in het centrum. Dankzij diverse sociale bestuursfuncties ben ik zeer betrokken bij alles wat Sint-Oedenrode te bieden heeft, volop genietend van de mensen, het centrum, en de saamhorigheid als het er écht om gaat. Ik ben graag onder de mensen en voel me betrokken bij hun verhalen en ideeën. Wat me opvalt als ik mensen buiten Sint-Oedenrode spreek, is dat ze vaak versteld staan van de mogelijkheden die Rooi te bieden heeft.”

Mijn ambitie met N!SO.
“Ervoor zorgen dat iedereen die Rooi “beleeft” een trots gevoel heeft of krijgt. Er zijn zoveel Rooienaren met heel veel goede ideeën en meningen. Dat heb ik wel ervaren met de geweldige club mensen die de Samenloop voor Hoop Sint-Oedenrode in 2018 gedragen hebben. Datzelfde merk ik nu weer bij de (online)-bijeenkomsten die we hebben om de meest spectaculaire ijsbaan ooit naar Rooi te halen…Rooice! En ook dat gaat lukken met de vele vrijwilligers die er de schouders onder willen zetten, meld je dus gerust aan als vrijwilliger, voor welk evenement dan ook.. mail naar jose@natuurlijksintoedenrode.nl.

Deze persoon uit Rooi zou ik graag willen spreken en waarom.
“haha, een vrije interpretatie van ‘Rooi’? Ik zou graag Kees van Rooij willen spreken, niet als burgemeester, maar als inwoner van Meierijstad. We hebben allebei een Limburgse achtergrond en ik ben benieuwd naar zijn persoonlijke mening over een aantal zaken.”

‘Waar een klein dorp groot in kan zijn,
is dat we veel, heel veel organiseren.’