Het bestuur van N!SO: Arne Balk

Ingediend door communicatie op wo, 03/17/2021 - 12:18

Arne BalkDe organisatie Natuurlijk! Sint-Oedenrode is druk bezig geweest met het formeren van een nieuw bestuur. De eerste namen zijn bekend en die gaan we de komende weken aan u voorstellen. De eerste is een nieuweling, althans, voor veel mensen. Zijn naam is Arne Balk en verantwoordelijk voor Recreatie en Toerisme. Hij woont pas net in 
Sint-Oedenrode, maar zet zich nu al volop in voor dit dorp.

Sint-Oedenrode betekent voor mij…
Persoonlijk; de plek waar het na vele omzwervingen allemaal samen komt. Naast een drukke baan is dit de ideale omgeving om je (gezins)leven in balans te houden. Dat onze zoon hier mag opgroeien vind ik geweldig en ik zie onszelf ook niet meer vertrekken. Alles wat we nodig hebben vinden we hier.

Mijn ambitie met N!SO.
In feite om een goede gastheer te zijn die de verbindende factor kan spelen tussen de ondernemers die voor de middelen zorgen, de vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken en natuurlijk de inwoners die eigenlijk de ambassadeurs zijn van Rooi. N!SO biedt mij een mooie kans om een toegevoegde waarde te worden binnen het dorp, de mensen te leren kennen en er iets moois mee op te bouwen. Maar daarnaast heb ik zeker de ambitie het onderscheidende en authentieke karakter van Rooi en buitengebied op de kaart te zetten, tot ver buiten de grenslijnen van Meierijstad.
Deze persoon uit Rooi zou ik 
graag spreken en waarom?
Geert van der Heijden. Hij is iemand die ook zeer betrokken is bij Sint-Oedenrode, veel lokale ondernemers kent -een netwerk wat ik nog niet heb- en daarnaast de drive heeft om dingen voor elkaar te krijgen. Ik ben hem helaas nog steeds niet tegen het lijf gelopen, dus dit is een mooie mogelijkheid om het toeval een beetje te helpen.

De komende weken komen meerdere bestuursleden aan het woord. Ze worden één voor één aan u voorgesteld.

‘Waar een klein dorp groot in kan zijn,
is dat we veel, heel veel organiseren.’